IJVV MO13-1

Meisjes D-pupillen zaterdag, MD1, 2e klasse 02

31 oktober 2015 10:00

De meiden van MD1 moesten zaterdag aantreden in Hattem tegen HMC MD1.
HMC stond bovenaan maar hadden 1 wedstrijd meer gespeeld. Indien IJvv wint nemen ze de koppositie weer over.
De eerste helft spelen de meiden van IJvv weergaloos voetbal met mooie combinaties en goed positiespel.
Na vijf minuten komen de meiden op een 0-1 voorsprong en hadden eigenlijk de eerste helft de score moeten uitbouwen , want de meiden zetten constant druk en Hattem komt niet aan spelen toe.

De tweede helft had alle ingrediënten van een topper! De meiden van Hattem probeerden met veel overtredingen onze meiden uit de wedstrijd te spelen , maar Kim was alert bij een slechte uittrap van de keeper en zette de 0-2 op het bord .

Vanaf dat moment gebeurde er van alles . Een scheidsrechter die helemaal de weg kwijt was .
Veel rumoer bij de tegenstander onder de toeschouwers en veel overtredingen op onze meiden. Hattem komt nog wel op 1-2 maar de meiden nemen de 3 punten mee uit Hattem!
MD1is nu inclusief de bekerwedstrijden al 10 wedstrijden ongeslagen.