Nieuws

Nieuwe sponsoren IJVV

16 januari 9:00  De afgelopen maanden is de sponsorgroep van IJVV gestaag verder gegroeid. En daar zijn we ontzettend trots op. Verschillende bord- en kledingsponsoren prijken weer op ons sportpark.meer »


Gratis IJVV sponsoren

26 maart 11:15  Beste IJVV-ers Graag je aandacht voor het volgende. Vanaf nu is het voor iedereen die IJVV een warm hart toedraagt mogelijk om IJVV GRATIS te sponsoren. meer »


DOELPUNTACTIE SCOREN VOOR JE CLUB!

3 maart 10:45   HOE WERKT DE DOELPUNTACTIE? De Doelpuntactie is begonnen. De deelnemende lichtingen zijn JO13, JO11, JO9 ,JO8 ,MO13 en MO11 . Scoren was nog nooit zo leuk! Hieronder een korte uitleg. meer »


Sponsors coachjassen IJVV

30 oktober 8:00  Afgelopen donderdag werden de overeenkomsten met de sponsors van de nieuwe coachjassen ondertekend.meer »


Modder of Hakken: Laura van Dijk

18 september 19:00  Vrouwenvoetbal is de snelst groeiende sport in Nederland. Onder de amateurclubs mag je IJVV, dat al jarenlang meerdere vrouwenteams heeft, gerust trendsetter noemen. Of er ooit een Oranje-leeuwin opstaat uit de IJselmuider klei is afwachten, maar aan vechtlust geen gebrek. De modder vliegt je soms om de oren. In deze rubriek in Streeknieuws laten we de meiden en dames van IJVV aan het woord over hun favoriete sport: voetbal. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!