9de voor Kika

IJVV 9 speelt voor Kika tegen ‘oud’ PEC Zwolle


Nadat IJVV 9 vorige maand in samenwerking met de PLUS al een mooi bedrag bij elkaar heeft verzameld om een benefietwedstrijd te organiseren bij IJVV is nu dan ook de tegenstander bekend.

Op vrijdagavond 29 Januari om 20:00 uur wordt er afgetrapt tegen de voormalig profs van PEC Zwolle. Hierin zullen deze mannen het opnemen tegen o.a. oud international Bert Konterman en ook Arne Slot is van de partij.

Het doel van deze avond blijft zoveel mogelijk geld inzamelen voor Kika. Hiervoor zijn een aantal leuke acties bedacht. Zo komt er een veiling met enkele interessante veiligingitems.

Veiling items:

Item Bieden via Bieden tot Opbrengst
Het eerste veilingitem is een plaatsje in de selectie van de voormalig profs van PEC Zwolle. Degene met het hoogste bod mag die avond aansluiten tussen de voormalig profs en de wedstrijd vanuit hun perspectief meemaken.

De winnaar wordt op donderdag 28 Januari bekend gemaakt via de site van IJVV en persoonlijk ingelicht.
http://link.marktplaats.nl/m1010772479 27-1 tot 22:00
2 VIP Kaarten voor de wedstrijd SC-Heerenveen - FC Twente op zaterdag 6 Februari 19:45.
U heeft hierbij de beschikking over 2 luxe stoelen t.w.v. €90,- per stoel op de West Tribune. Ook bent u in de gelegenheid om voor / tijdens en na de wedstrijd naar binnen te lopen voor een hapje en drankje (deze consumpties zitten niet bij de prijs in). 

http://link.marktplaats.nl/m1011416607

28-1
tot
22:00
-
- 1 gesigneerd PEC Zwolle aangeboden door de selectie van PEC Zwolle en trainer Ron Jans! http://link.marktplaats.nl/m1012847894 28-1
tot
22:00
-
- - - -

Daltons steunen IJVV9 en 'oud' PEC Zwolle


In de zoektocht naar sponsors zijn de Daltons bereid gevonden om hun steentje bij te dragen aan de benefietwedstrijd die op vrijdagavond 29 Januari plaats zal vinden.

Nadat de Daltons eerder dit jaar al hun steun gaven aan het project Floor for Life waar IJVV9 op uitnodiging van Berkum een benefietwedstrijd speelde, steunt men nu het grotere doel voor meisjes als Floor; namelijk Kika. De actie die men bedacht heeft moet vooral een doelpuntrijke avond gaan opleveren. De Daltons zijn bereid gevonden om deze avond €50,- euro per doelpunt aan Kika te doneren. Er van uitgaande dat de voormalig profs het spelletje nog wel beheersen belooft dit een mooi bedrag te worden! Hoeveel doelpunten er gaan vallen kunt u de 29e natuurlijk zelf komen bekijken en wij hopen dan ook op uw aanwezigheid daarbij!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!