Selectienieuws - IJVV

Selectienieuws

IJVV versterkt zich met Willem Bel

29 mei 9:15  IJVV is verheugd te kunnen melden dat het overeenstemming heeft bereikt met Willem Bel. De aanvaller komt over van WVF.meer »


Özhan Kardag verruilt WHC voor IJVV

19 april 20:30  IJSSELMUIDEN – IJVV heeft de eerste selectie versterkt met Özhan Kardag, de spits komt over van eerste klasser WHC uit Wezep. Met de komst van Kardag heeft IJVV tevens de selectie voor volgend seizoen rond.meer »


Danny Schreijer nieuwe keeperstrainer

23 maart 13:30  IJSSELMUIDEN – De technische commissie is zeer verheugd u te kunnen melden dat de staf van onze selectie is versterkt met Danny Schreijer. Schreijer wordt met ingang van het nieuwe seizoen de keeperstrainer van ons eerste elftal. Schreijer is tevens keeperstrainer van Alcides, hij zal deze twee taken combineren.meer »


Eerste selectie blijft intact, Chiel Buikema stopt

6 maart 19:30  IJSSELMUIDEN – De technische commissie is verheugd u te kunnen melden dat onze gehele eerste selectie de intentie heeft om ook volgend jaar in onze rood-witte kleuren te blijven voetballen.meer »


OPROEP Vacature IJVV 2

19 augustus 13:30  Ben jij in opleiding voor sportmasseur, fysiotherapeut of iets wat met blessure preventie te maken heeft, Vindt jij het leuk om hierbij op de zaterdagen stage te lopen voor jou stage uren, of juist vast voor langere tijd deel uit te maken van onze staf. dan is deze vacature zeker geschikt voor jou.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!