Informatie

Via onderstaande formulieren kun je alles regelen rondom je lidmaatschap.

 

Lid worden van IJVV


Lidmaatschap jeugd

De jeugd kan het aanmeldingsformulier afgeven bij Sylvia Sleurink aan de Goudplevier 61 in IJsselmuiden of op zaterdagmorgen langsbrengen in de commissiekamer. Let op: het kan zijn dat er tijdelijk geen ruimte is om uw zoon of dochter in een team te plaatsen.

 

Lidmaatschap senioren

Meld u vandaag nog aan via ons aanmeldingsformulier. Aanmeldingsformulieren van senioren kunnen afgegeven worden aan de Karthuizerlaan 6 in IJsselmuiden.

 

Lidmaatschap opzeggen


Wil je je lidmaatschap opzeggen, dan dien je dat voor 1 juni te doen bij de ledenadministratie. Hiervoor kun je het opzegformulier gebruiken. Let op: wil je eerder dan 1 juni opzeggen en heb je geen geldige reden, dan betaal je, net als ieder ander, contributie tot het eind van het seizoen.

 

Overschrijving aanvragen 


De KNVB heeft de papieren formulieren om te kunnen overschrijven vervangen door een digitale overschrijving. Het is niet meer nodig om formulieren bij de oude en nieuwe verenging in te laten vullen. Overschrijvingen moet uiterlijk 15 juni van het jaar bij de KNVB zijn, houdt er rekening mee dat je dus op tijd dit aan te vragen bij jouw nieuwe club.


Overschrijven van andere vereniging naar IJVV

Op het aanmeldingsformulier van IJVV wordt gevraagd of er de afgelopen 3 jaar bij een andere vereniging is gevoetbald, vul dit
correct in. IJVV vraagt de overschrijving bij de KNVB aan.


Overschrijven van IJVV naar andere vereniging

Geef bij het aanmelden bij de nieuwe vereniging aan dat er een overschrijving nodig is. De nieuwe club vraagt bij de KNVB de overschrijving aan.
Dit hoeft niet bij IJVV gemeld te worden, dit gaat via de nieuwe club


Heb je vragen?

Neem dan contact op met de ledenadministratie.

 Ledenadministratie IJVV

Karthuizerlaan 6

8271 XB IJsselmuiden

E-mail: administratie@ijvv.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!