Scheidsrechters - IJVV

Scheidsrechters

De scheidsrechterscommissie van IJVV probeert, wekelijks, de beker- en competitiewedstijden te voorzien van een scheidsrechter.

Voor de oefenwedstrijden worden geen scheidsrechters meer aangesteld door IJVV. U mag hiervoor zelf de scheidsrechters zoeken. Een lijst met scheidsrechters is via de mail op te vragen bij janwillem@chemps.org o.v.v. Lijst Scheidsrechters.

De aanstellingen van de scheidsrechters proberen wij eerlijk te verdelen. De standaardteams krijgen in principe altijd een scheidsrechter toegewezen. Wanneer er geen scheidsrechter is aangesteld of de scheidsrechter komt niet opdagen, dan dient u zelf voor een vervanger te zorgen. Geen scheidsrechter mag nooit de reden zijn waardoor een wedstrijd niet doorgaat.

In de herfstvakantie proberen wij weer een pupillenscheidsrechterscursus  voor jongeren vanaf 12 jaar, die de E en de F pupillen willen fluiten, te houden.  Je fluit dan 1 a 2 keer per maand een wedstrijd. De cursus wordt gehouden op 1 dag en aan het eind van de dag krijg je je diploma.

Ben je 14 jaar, dan mag je ook de BOS (Basis Opleiding voor verenigings-Scheidsrechter) gaan doen. Het fluiten leer je dan bij de club, terwijl je 4 cursusavonden bij de KNVB hebt. Na deze cursus wordt je begeleid binnen IJVV.

Commissieleden: Jan Kraan (Voorzitter), aanstellingen Seniorenscheidsrechters en contacten bestuur. 06-51298536

Dick van de Meulen, aanstellingen A t/m C junioren en de D pupillen. Bij mutaties in het lopende programma, b.v. door ziekte, zorgt Dick voor een vervanger. Begeleiding E en F Scheidsrechters. 06-28683666

Jan Willem Westendorp (Coördinator), aanstellingen E en F scheidsrechter, begeleiding en coaching nieuwe scheidsrechters, cursussen, contact KNVB, spelregels. Contact: janwillem@chemps.org 06-48076746

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!