Mannen zaterdag, 1, 2e klasse H

14 maart 2015 14:30

Scheidsrechter

Jansen, G.W.

Na een gelijkspel en een nederlaag heeft IJVV weer eens de volle buit gepakt. Op Sportpark Den Uithoek wonnen de IJsselmuidenaren met 3-1 van Dieren. Man van de wedstrijd was Roelof van den Berg. Hij scoorde drie treffers.

In deze matige wedstrijd kwam IJVV al binnen een minuut op voorsprong. Na goed doorjagen van Tom Bruintjes kon Roelof van den Berg opstomen. Hij rende de zestien in en schoot in de verre hoek raak. Vrij vlot viel de 2-0. Na een voorzet van Marc van Dieren legde Chiel Buikema de bal goed terug. Van den Berg schoot vervolgens met de binnenkant van zijn voet raak. Het waren hoogtepunten van een teleurstellende  eerste helft. IJVV kwam nauwelijks aan voetballen toe. Het middenveld werd overgeslagen en veelvuldig werd de lange bal gehanteerd. In de 24ste minuut deed Dieren wat terug. IJVV werkte achterin niet goed weg. Vervolgens werd de bal door een aanvaller van Dieren in gegleden.

Ook na rust viel er bar weinig te beleven voor het publiek. Een kwartier voor tijd konden de toeschouwers even opveren. Chiel Buikema had aan de zijkant een goede actie in huis en leverde een goede voorzet af. Van den Berg kopte raak. IJVV-trainer Herben Visscher was niet blij met het spel van zijn ploeg, maar wel met het resultaat. “We moesten een verdere terugval zien te voorkomen. Daar ben ik heel erg blij dat we drie punten hebben kunnen bijschrijven. Dit geeft een goed gevoel voor de volgende wedstrijd tegen Enter Vooruit.

IJVV: Albert-Jan Meuleman, Husain Al-Waily, Robin Kalter (56' Martijn van Schellen), Bertrick Schrijver, Marc van Dieren, Sander Morren ©, Jordy Edink, Marvin Ruiter (79' William Dekker), Roelof van den Berg (90' Martijn Kattenberg), Tom Bruintjes, Chiel Buikema.
Dieren: Niels van Mourik, Leon Verhoeven, Norbert van Engelenburg, Timon ten Brinke, Niek van Asselt (75' Dave Berendsen), Bram Wijnands, Frank van de Velden, Kay van Scharrenburg, Fabian Kammeron (63' Youssef Dazdaz), Hiele van Valburg, Rick Verlaan.