1 - 2

IJVV VR2

Vrouwen zaterdag, VR2, 5e klasse 5

10 oktober 2015 14:30

Kijkend naar de ranglijst beloofde dit geen spannende wedstrijd te worden. De dames van IJVV staan op de tweede plek en de dames van Heerde staan onderaan. De enige spanning was hoeveel doelpunten we aan het einde van de wedstrijd mochten noteren. Nou dit viel zwaar tegen, ook al was het begin nog veelbelovend.

Binnen twee minuten kwam Naomi ten Have voor haar man op het middenveld. Ze speelde vervolgens gelijk Tamara in. Tamara speelde de bal op de linksbuiten (Annemarie). Annemarie stond van ver buiten de 16, maar met een prachtige krul schoot ze de bal in de rechterbovenhoek. 0-1!

De wedstrijd gaat wat op en neer. Het lijkt soms een beetje op ping pong. Ram – ram – ram van de ene verdediging naar de andere. De dames van IJVV gaan helemaal mee in het spel van Heerde, terwijl we veel beter kunnen. Na 23 minuten resulteert dat in de 1-1. Helma kwam moedig uit, maar de spits van Heerde ging ook zonder aarzeling door. Ze maakte de 1-1.

Gelukkig was daar opeens een schitterende aanval. Binnen een minuut na de gelijkmaker gaf Eline de bal hoog op Sabine. Sabine kopte de bal door en Ellis (the Hunter!) maakte de bal schitterend af. Wat een gouden combinaties! Met deze stand gaan we rusten en eindigen we de wedstrijd ook.

We hebben geen goede wedstrijd gespeeld, maar de drie punten zijn weer in the pocket. Op naar de volgende wedstrijd!