Mannen zaterdag, 1, 2e klasse H

5 november 2016 14:30

Scheidsrechter

Koolwijk, P.H.G. van

In de eerste helft werd er door beide partijen grandioos gevoetbald. IJVV werkte hard o.l.v. aanvoerder Sander Morren en compenseerde zo het kwaliteitsverschil. Net voor rust maakte DZC 1-0 in een scrimmage voor het doel.

In de tweede helft bleef IJVV werken. In de 52ste minuut zette Lennart de Velden en Ryan van Lente goed door, wat resulteerde in een penalty. Deze werd door Chiel Buikema onberispelijk binnen geschoten.

Jasper Fix verrichtte veel reddingen en hield IJVV op de been.

In de 65ste minuut scoorde uitblinker Robin Faber de 2-1. Een beweeglijke speler, met een verleden bij ADO Den Haag, die op het juiste moment bewoog en de winnende 2-1 binnen kopte.

Hard werken van IJVV resulteerde niet in de gelijkmaker.

IJVV verloor een goede wedstrijd, maar kon met opgeheven hoofd van het veld lopen.

Geen punten, maar wel goed voetbal wat vertrouwen geeft voor de rest van het seizoen. We mogen trots zijn op onze jongens.