17 september 2016 14:45

Accommodatie

Onbekend

Vandaag moesten we naar Wijhe, een onbekende tegenstander voor ons.
Aangekomen in Wijhe zijn we direkt de kleedkamer ingegaan en hebben toen een minuut stil gestaan bij het plotseling overlijden van het nichtje van Larissa. De staf en de spelers wensen jou en de familie veel sterkte toe de komende tijd.

Wijhe won hun vorige wedstrijd met maar liefst 7-0 dus we moesten vandaag flink aan de bak.
Voor dat de wedstijd begon, op het hoofdveld met kunstgras, werd het veld eerst nog gesproeid. Dit zag er professional uit en verdiend een dikke pluim voor Wijhe hoe ze met damesvoetbal omgaan.

We probeerde de eerste minuten gelijk druk te zetten op de tegenstander. Dit was niet van lange duur, de bal werd slordig ingespeeld,  aannames waren niet goed, we waren dus niet scherp genoeg. Totdat Willemijn in de 29ste minuut de 1-0 scoort uit een mooi afstandsschot. Hierdoor werden we wakker en wat zekerder over onszelf. Al snel in de 34ste minuut kregen wij een penalty mee en Naomi wist deze goed te benutten, de 2-0. Met deze stand gingen we de rust in.

In de rust werd de sterkspelende Marissa gewisseld voor Mischa. De tweede helft begon. Al snel in de 51ste minuut scoorde Esther de 3-0 door een mooie getimede dieptepass van Naomi.  IJVV begon weer heerlijk te tikken. Dat resulteerde in een mooie pass van Jos op Naomi, die wist heel beheerst de 4-0 binnen te schieten.

In de 67ste minuut moest Jeannine geblesseerd het veld verlaten en Kim W nam haar positie over.

De eindstand is hiermee 4-0.
Volgende week spelen we thuis tegen asvDronten, aftrap 14.30 uur.
We zien u weer graag langs de lijn om ons aan te moedigen.