3 Punten in de voetbaltas mee naar huis voor MO15-1

Meisjes onder 15 zaterdag, MO15-1, 1e klasse 2

Datum

17 september 2016 11:50

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag stond de 2e competitie wedstrijd op het programma. Een uitwedstrijd in Hattem tegen ST.HMC MO15-1. Geen onbekende tegenstander, aangezien we deze dames ook in de beker tegen zijn gekomen. Hier hadden we destijds met 4-0 gewonnen.

We wisten dus dat we fysiek sterke tantes tegenover ons zouden krijgen die ons lange tijd bij konden benen, een sterk middenveld en een snelle buitenspeler hadden. Wij hadden toen een iets langere adem waardoor in de laatste minuten de uitslag nog vrij groot werd.
De training op het boardingveld afgelopen week bleek een juiste zet. In de eerste minuten van de wedstrijd kregen we een goeie pot voetbal voorgeschoteld van onze dames! Er werd goed overgespeeld en vrijgelopen waardoor we al vlot wat kansen kregen. Renske wist na een goeie pass van Alinde op fraaie wijze binnen te schieten. 0-1! Prima aanval en dus een prima goal.
Vervlogens kregen we nog enkele mogelijkheden op de 0-2 en 0-3, maar deze werden niet benut.
Hattem werd in de loop van de eerste helft wel sterker, maar niet echt gevaarlijk.

Opdracht voor de tweede helft was om het spel weer op te pakken zoals we de eerste helft starten. Geen lange ballen naar voren, maar proberen te voetballen.
De dames moesten veel werk verzetten en de vermoeidheid kwam om de hoek kijken. Dit zorgde voor aardig wat wissels waardoor we de controle wat verloren.
Hattem werd sterker en een gelijkmaker zou niet eens onverdiend zijn geweest. De spanning werd groot in het veld en langs de lijn. Coach Marco was iets te enthousiast en sprong een gat in de lucht toen volgens hem de 0-2 viel....alleen ging deze bal net voorlangs....
Ook Hattem begon moe te worden. Wij kregen kansen op de bevrijdende 0-2. Renske pegelde de bal nog eens flink op de lat.... Uiteindelijk wist Karlijn vlak voor tijd de verlossen treffer binnen te werken. 0-2.
Langs de lijn konden Marco, Arne en Gaby eindelijk rustig gaan zitten.

Hard gewerkt meiden! En ook zeker mooie aanvallen gezien. We gaan doorrrrr!!