Vrouwen zaterdag, VR1, 4e klasse 5

24 september 2016 14:30

Scheidsrechter

Duijn, P.

Zaterdag 24 september stond de wedstrijd tegen ASV Dronten op het programma, half 3  werd er door Meike de pupil van de week afgetrapt op het hoofdveld.
Meike bracht ons op een mooie 1-0.

Toen was het de beurt aan vrouwen1, we begonnen nogal rommelig aan de wedstrijd, maar in de 33ste minuut was het Liza  die de bal met haar linker been mooi binnen schoot. 1-0.
ASV Dronten is nog niet in de buurt geweest van Annegreet, ze kon lekker van het zonnetje genieten  op deze mooie herfst dag.

Na 37 minuten was het weer raak
voor de vrouwen van ijvv, Kim Zandbult was dit keer de doelpunten maker, na mooi voor werk van Marissa.
Met 2-0  gingen we de rust in.

Na wat overleg in de rust mochten de vrouwen weer aan de bak voor de 2e helft.
We begonnen wat sterker en scherper dan in de 1ste helft maar het bleef erg rommelig.
Bij vlagen werd er goed gecombineerd.
We hadden best wat mooie kansen die helaas net over of naast het doel belanden.
In de 62ste minuut was het dan weer raak voor vrouwen van IJVV, Kim Zandbult gaf een mooie bal voor waardoor Larissa hem mooi binnen kon schieten. 3-0.

Door blessures vonden er wat wissels geplaatst aan de kant van IJVV, waarbij er 3 meiden van MB1 hun debuut mochten maken, dit waren Shannon, Jane en lisette. De meiden deden erg goed mee, na wat mooi getik was het in de 85ste minuut Kim Zandbult die er weer 1 in tikte. 4-0. Al met al heeft ASV Dronten maar enkele kansen gehad. Eindstand 4-0.

Volgende week speelt vrouwen1 een uitwedstrijd tegen Owios vrouwen1 om half 3.
Meiden van MB1 nogmaals bedankt voor het meedoen, mooi jullie te zien meespelen "de toekomst van het IJVV vrouwenvoetbal".