Vrouwen zaterdag, VR1, 4e klasse 5

8 oktober 2016 14:30

Scheidsrechter

Visscher, W.

Na 6 minuten de eerste kans na een voorzet van Larissa voor Naomi die goed weg draait van de tegenstander maar helaas gemist.
We speelden de eerste 10 minuten goed voetbal.
Na 12 minuten assist van Naomi die via de keeper in de rebound binnen werd geschoten door Kim Z. Meteen daarna wordt Naomi 1 op 1 gezet door Roos en scoort in de linkerhoek.
Marissa krijgt heel veel ruimte op het middenveld ze kan daarom vaak ingespeeld worden. Ook achterin werd de bal goed rond getikt en zo kwam de bal vaak snel naar voren. Uit één van deze anvallen scoorde Naomi via een assist van Liza de 3-0. Enkle minuten later schot Liza de bal op goal die was zo hard dat de keeper hem niet kan keren.
We bleven redelijk goed druk zetten en scoorde nog 2 keer maar die werden afgekeurd omdat ze volgens de grensrechter buitenspel waren.
Direct na de rust wordt Kim Z goed weggestuurd en scoort vanuit een moeilijke hoek de 5-0. Na een mooie combinatie van Angela, na goed verdedigend ingrijpen, scoorde Liza die de bal beheerst langs de keeper schiet.
De 7 en de 8-0 vielen kort hierop, de 8-0 was trouwens een mooi afstandschot van Willemijn. Doordat we veel vooruit gingen lopen en minder scherp worden door de grote voorsprong maakt Epe de 8-1. Hierna laten we ons van de slechtste kant zien en geven onnodig nog enkel goede kansen weg. Na een aantal wissels pakken we het de laatste 10 minuten toch weer goed op en komen op een einduitslag van 11-1.
De speler van de wedstrijd was vandaag een moeilijke keuze omdat er meerdere voor in aanmerking kwamen. De keuze is gevallen op Marissa Toeter.
Voor deze wedstrijd hadden we 16 spelers op het wedstrijdformulier staan waarvan er 5 meiden kwamen uit Mb1.
Marjolein, Lisette, Shannon, Danique en Amber super bedankt dat jullie ons kwamen versterken jullie waren een aanwinst voor ons team.

Voor a.s. zaterdag stond de wedstrijd tegen DSV'61 gepland de medekoploper. Zij hebben gebruik gemaakt om een baaldag aan tevragen omdat ze te weinig spelers hadden? Deze regel, eigenlijk gewoon competitie vervalsing, kan alleen in de B categorie en daar maken wij helaas nog deel vanuit. Voetballen doe je elke zaterdag is ons motto.
Dus trouwe supporter; Even een weekje rust en dan knallen we er weer tegen aan, we zien jullie weer graag langs de lijn.