Larissa Smit (afstandschot)
Assist: Kim Weijmer

Vrouwen zaterdag, VR1, 4e klasse 5

5 november 2016 14:30

Deze zaterdag stond de wedstrijd tegen VV Hierden op het programma. Na de wedstrijd van vorige week, waarin we hard ondergingen tegen Be-Quick, hadden we deze week wat goed te maken.En dat is goed gelukt. Door strijd, een goede inzet en voor elkaar te werken werd VV Hierden met 1-8 van de mat geveegd.Al vroeg in de wedstrijd is het raak. In de tweede minuut scoort Naomi de 0-1 door goed voorbereidend werk van Esther. De dames van IJVV zetten goed druk, niet alles loopt gelijk goed, maar de strijd en inzet is er! In de 8ste minuut kan Kim Z de bal in de verre hoek plaatsen na een één tweetje met Esther. Niet veel later is ook de kans op 0-3. Door een goede aanval, die al begint op de helft van IJVV, wordt Naomi door goed getikt, vrij gespeeld. Ze schiet net naast. In de 24ste minuut zet Marissa goed door en geeft een lage bal voor die Larissa binnen kan tikken. Tien minuten later is het Kim Z die stand op 0-4 zet. Vlak na dit doelpunt wil Hierden iets terug doen, maar de bal gaat net over. We gaan de rust in met een 0-4 voorsprong. IJVV komt niet goed uit de kleedkamer. Hierden kan bij ons strafschopgebied komen en hier wordt een speler door Esther onderuit gehaald. De penalty wordt mooi binnen geschoten, 1-4. Hierden kan niet lang van hun doelpunt genieten. Een minuut later legt Kim Z de bal goed terug op Esther die vervolgens via een steekbal de opkomende Marissa kan bedienen. Marissa trekt door naar de achterlijn, geeft de bal voor en Larissa kopt de bal binnen. Hierna zakt IJVV iets in. Hierden probeert af en toe iets terug te doen, maar verdedigend staat IJVV goed en Noreen zorgt met een mooie redding dat er geen doelpunt voor Hierden bijkomt. In de 75ste minuut wordt Kim W onderuit gehaald in de 16, de scheidsrechter legt de bal op de stip. Esther schiet de bal binnen. Gelijk na de aftrap van Hierden komt het zevende doelpunt voor IJVV. Kim W legt de bal terug op Larissa, die vanaf de 16 de bal in de linkerbovenhoek schiet. Vlak voor tijd is het nog een keer raak voor IJVV, Mischa scoort de 1-8. Dit is tevens de eindstand van deze wedstrijd.
Speler van de wedstrijd: Larissa Smit, top gedaan ga zo verder

Een mooie voetbalmiddag voor de dames van IJVV.
Fijn dat we deze zaterdag ook weer een beroep konden doen op de meidenteams van IJVV. Dit keer speelden Jenita en Noreen met ons mee, bedankt meiden!

Aankomende zaterdag staat om 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen sv Zwolle op het programma.