Scheidsrechter

Visscher, W.

Wedstrijdverslag IJVV VR1-SV Zwolle VR1

Zaterdag 12 november

Vandaag stond de wedstrijd tegen SV Zwolle VR1 op het programma. We wilden het goede spel van de uitwedstrijd van vorige week tegen VV Hierden (eindstand 1-8) natuurlijk graag doorzetten. Met die instelling gingen we het veld op.

We begonnen sterk. We werkten hard en werkten ook voor elkaar. In de 6e minuut was het al raak. Naomi loste een schot op de keeper, die de bal los liet. Kim Z was doorgelopen en kon zo de 1-0 binnen tikken. Niet veel later was het Naomi die 1 op 1 met de keeper kwam te staan en beheerst binnen schoot, 2-0! We bleven voetballen en tikken. In de 31e minuut was het een eigen doelpunt van SV Zwolle dat de stand op 3-0 bracht. SV Zwolle kwam er een aantal keer uit, maar echt gevaarlijk werd het niet. Onze verdediging stond goed te voetballen. In de 42e minuut kan Angela een mooie individuele actie vanuit de achterhoede bekronen met een doelpunt, 4-0 alweer! Kort voor rust deed SV Zwolle nog wat terug. Jeannine viel door een duel in ons 16-metergebied ongelukkig op de bal en we kregen een penalty tegen. Keline kon de hard ingeschoten penalty helaas niet keren, met een 4-1 stand gingen we de rust in.

Na de rust hadden we een kwartiertje nodig voor het eerste doelpunt van de tweede helft. Kim W, die op het middenveld goed stond te voetballen, kon doorlopen tot de achterlijn en daar een strakke voorzet afleveren. Mischa stond vrij in de zestien, ze kon rustig aannemen en de bal binnen schieten, 5-1! Daarna was het Naomi die met haar tweede doelpunt van de wedstrijd de 6-1 binnen kon schieten. We bleven aanvallen en dat resulteerde nog in twee doelpunten. Willemijn zorgde met een afstandsschot net buiten de zestien voor de 7-1. Het laatste doelpunt was voor Esther. Zij kon een crosspass van Willemijn beheerst binnen schieten en bracht zo de eindstand op 8-1.

Speler van de wedstrijd: Kim Weijmer

Ook deze wedstrijd hebben we gelukkig weer een beroep kunnen doen op de meidenteams van IJVV.
Keline, bedankt voor het keepen! Shannon, Lisette, Jane, Danique en Janiek, jullie waren deze keer niet benodigd maar heel fijn dat jullie direct naar de eigenwedstrijd snel zijn terug gekomen. Super dat we de afgelopen weken een beroep op jullie kunnen doen.

Volgende week nemen we het in een uitwedstrijd op tegen HTC VR2. Om 12:00 uur begint de wedstrijd in Zwolle! Winst is wederom noodzakelijk om mee te blijven doen in de top. We staan nu tweede met hetzelfde aantal punten als de koploper, die een wedstrijd minder gespeeld heeft. Kom ons supporten!