Vrouwen 1 van IJVV boeken ruime overwinning.

0 - 15

IJVV VR1

Vrouwen, VR1, Groep 3 12

2 september 2017 11:30

Deze zaterdag de eerste officiële bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen. Onze tegenstander: Hulshorst vr1. De omstandigheden vandaag waren prima. Hoofdveld, kunstgras, zonnetje en een fitte selectie.
Om half twaalf ging de bal rollen. De eerste minuten waren vooral aftasten en het vinden van elkaar. Gaandeweg kwamen we gevaarlijker de 16 binnen en in de 10e minuut scoorde Kim Zandbergen de 0-1. In de 15e minuut scoorde Naomi Visscher de 0-2 en gezien het wedstrijdbeeld tot dat moment was de wedstrijd toen al beslist. Ruststand 0-5. Waar we de eerste helft nog wel eens te snel wilden, verkeerde keuzes maakten of met de lange bal de aanval zochten voetbalden we de 2e helft verzorgder en rustiger. Met dit gegeven en met de energie die de dames tot de laatste minuut in de wedstrijd stopten kon 0-15 in de digitale app genoteerd worden. Prima overwinning en een leerzame wedstrijd. Volgende week spelen we thuis om 14:30uur tegen de vrouwen van Swift 64.
Ook de komplimenten aan de dames van Hulshorst die op een sportieve wijze de wedstrijd gespeeld hebben en het bleven proberen.