Vrouwen, VR1, 4e klasse 1

7 oktober 2017 14:30

Scheidsrechter

Javanbakht, R.

Zaterdag 7 oktober stond de tweede competitiewedstrijd op het programma. Rond kwart voor 3 kon er op veld 2 afgetrapt worden tegen Vogido vrouwen 1 uit Enschede. De pupil van de week bij deze wedstrijd was Naomi Bottenberg uit MO11-2. Zij mocht de aftrap verzorgen. Ze slalomde langs de verdedigers van Vogido en scoorde alvast een doelpunt voor ons.

Daarna was het de beurt aan vrouwen 1. Al vroeg in de wedstrijd viel het eerste doelpunt. Met een bekeken en geplaatst afstandsschot wist Jos de score te openen, 1-0! Een klein kwartiertje later was het Naomi die met een intikker voor de 2-0 zorgde. Voor rust viel ook nog de 3-0. Geanne kreeg de bal, kon doorlopen naar de achterlijn en gaf een perfecte voorzet die door Naomi ingekopt kon worden. Een mooi doelpunt na een prima aanval! Een kwartier na rust zorgde Anniek met een afstandsschot voor de 4-0. Vogido zette daarna iets aan, maar tot doelpunten kwam het nog niet. En Anniek kon haar tweede doelpunt van de dag binnen tikken na een voorzet van Hendrike, 5-0. Toch was het Vogido die de eindstand bepaalde. Keepster Keline, die prima keepte en nog een aantal mooie reddingen had, zag de bal na een vrije trap in het doel verdwijnen. Eindstand 5-1 en drie punten erbij!

Volgende week spelen we om 17:15 (!) uur een uitwedstrijd tegen Berkum VR2. Komt u ons aanmoedigen in Zwolle?