IJVV VR1

Vrouwen, VR1, 4e klasse 1

28 oktober 2017 13:00

Zaterdag 28 oktober 2017?Hardenberg ’85 VR1 - IJVV VR1?(0-0)?2-1

Na de ruime bekeroverwinning op WHC van afgelopen woensdag, stond er zaterdag 28 oktober weer een competitiewedstrijd op het programma. Om 13:00 werd er in Hardenberg afgetrapt tegen Hardenberg ’85 VR1.

IJVV begon sterk en kreeg al gauw een paar gevaarlijke kansen. Een schot net naast, een kopbal naast het doel, alleen voor de keeper. We bleven druk zetten en de kansen bleven komen, maar een doelpunt bleef uit. Een doelpunt vandaag zou ons 100ste doelpunt van dit seizoen betekenen! Aan de andere kant werd Hardenberg nauwelijks gevaarlijk. De verdediging stond goed en sterk te voetballen. Met een 0-0 tussenstand werden de kleedkamers dan ook opgezocht voor de rust.

Na rust ging IJVV verder waar het gebleven was: aanvallend voetballen en kansen creëren. Toch was het Hardenberg die op voorsprong kwam. Een vrije trap op de rand van ons zestienmetergebied werd binnen geschoten. IJVV zette hierna alles op alles om de gelijkmaker te scoren. Wederom wisten we enkele goede kansen te creëren. Een aantal corners waren zeer gevaarlijk. Kort voor tijd leverde zo’n gevaarlijke corner een doelpunt op! Het 100ste doelpunt. Maar belangrijker nog, de 1-1! Dit leek de eindstand te zijn, maar helaas bracht een uitbraak van Hardenberg hier verandering in. Eindstand 1-2 en puntverlies voor IJVV.

Na vier gewonnen wedstrijden op rij, is deze uitslag wel een domper. Maar we hebben een sterke wedstrijd gespeeld tegen een fysiek sterke tegenstander, waarin we veel kansen hebben gecreëerd en verzorgd voetbal hebben laten zien. Bovendien zijn we nog steeds koploper!

Aankomende zaterdag spelen we om 14:30 uur weer eens een thuiswedstrijd. De tegenstander is MVV ’69 VR1 uit Hellendoorn. Kom ons aanmoedigen!