Vrouwen 1 herstelt zich na slechte eerste helft.

16 mei 2018 19:30

Scheidsrechter

Javanbakht, R.

IJVV Vr1 - Gramsbergen Vr1 (1-1) 6-1

De eerste paar minuten begonnen redelijk voor IJVV. Maar al na 7 minuten te hebben gespeeld viel na slordig werk onnodig een tegendoelpunt. Daarna werd het spel chaotisch en speelden we onrustig. Passes waren niet goed, het door bewegen zonder bal ontbrak en we leidde daardoor te snel balverlies. Gelukkig kwamen we vlak voor tijd op 1-1 door een schitterend genomen corner van Naomi precies op maat voor Anniek die de bal beheerst over de keeper kopte. Rust. Ontevredenheid over het spel van de eerste helft. Zoals onze Lambie aangaf we speelden mat. Er mocht wat meer strijdlust in, duels moesten gewonnen worden, korter dekken, meer beweging zonder bal en vooral de passes moesten beter! De tweede helft was begonnen en het viel al snel op dat ze met 10 man speelden dus kon Laura doorschuiven naar het middenveld. Rozemarijn had de boel achterin onder controle en zette de backs neer. De tweede helft kwamen we veel meer aan tikken toe en waren er goed lopende combinaties te zien. We creëerden meer kansen en benutte deze ook. Hier en daar nog een slordigheidje met buitenspelval en verkeerde passes maar de kansen waren er zeker. We wisten maar liefst 5 keer te scoren in de tweede helft. Waaronder een klasse uitgespeelde aanval waar een doelpunt van Larissa uit kwam en een klasse steekpass van Laura van achteren precies op maat voor onze rechtsbuiten Géanne. Zij legde de bal goed voor op Kim Zandbult voor de goal en scoorde de 6-1! De eerste helft sloeg helemaal nergens oo maar we hebben het goed weten recht te zetten in de tweede helft. Met tot slot het toezingen van de jarige Kim Weijmer! Op naar de één na laatste competitie wedstrijd tegen EMMS Lutten zaterdag om half 3!