25 november 2017 14:30

Scheidsrechter

Javanbakht, R.

IJVV VR1 – JVC Dedemsvaart VR1 (7-0) 12-0

Zaterdag 25 november stond de thuiswedstrijd tegen JVC Dedemsvaart VR1 op het programma. Sanne Brink uit MO11-1 was bij deze wedstrijd de pupil van de week en mocht de aftrap verzorgen. Daarna was het de beurt aan de vrouwen van IJVV. De doelpunten vielen snel deze middag op het kunstgrasveld. Het spel werd voornamelijk gespeeld op de helft van Dedemsvaart en met goed combinatiespel, teamwork en veel inzet, stond het na 20 minuten al 5-0 voor IJVV. In de fase daarna werd het spel van IJVV wat minder. Het spel werd slordiger en we konden elkaar minder goed vinden. Toch konden de meiden, staf en supporters van IJVV voor de rust nog twee keer juichen na twee doelpunten uit mooie aanvallen. Met een 7-0 tussenstand konden beide teams de kleedkamers opzoeken voor de rust. Na rust pakte IJVV het goede combinatiespel uit de eerste helft weer op. Dit leidde tot grote kansen, mooie aanvallen en leuk voetbal. Een kwartier na rust was er dan ook al weer drie keer gescoord, wat de stand op 10-0 bracht. IJVV was echter nog niet uitgevoetbald en wist in de laatste 20 minuten van de wedstrijd nog twee keer te scoren. Eindstand 12-0 en wederom drie punten voor IJVV! Zaterdag 2 december gaan we op bezoek bij EMMS/SC Lutten VR1. Om 11:00 uur wordt er afgetrapt in Slagharen. Kom ons supporten!