85'

Vrouwen, VR1, 4e klasse 1

12 mei 2018 12:30

HHC Vr 2 - IJVV Vr 1 (0-3) 0-4

Afgelopen zaterdag stonden wij in Hardenberg klaar voor de wedstrijd tegen HHC. De thuiswedstrijd hadden wij overtuigend gewonnen met 9-0. Er lag een droge, harde grasmat op ons te wachten en het was warmer dan gedacht. De eerste helft kwamen we aardig goed uit de startblokken en wisten we maar liefst 3 keer te scoren. En wisten we goed verzorgde aanvallen neer te zetten. De tweede helft ging het een stuk moeizamer, de ruimtes waren klein en we voetbalden er moeizaam doorheen. Vaak moest er gekozen worden voor de lange bal want wat HHC goed deed was het spel compact houden en ons zo min mogelijk ruimte te geven om te voetballen. We stonden te kort op onze man en kwamen te weinig los. We waren duidelijk de betere partij maar maakten het onszelf lastig door niet groot genoeg te gaan staan waardoor er ruimtes zouden kunnen ontstaan voor de middenvelders en ruimte voor de spits om aan te bieden. Toch wisten we nog wel 1 keer te scoren de tweede helft. Er had meer ingezeten qua doelpunten maar het was een zakelijke en vrij gemakkelijke overwinning. HHC is geen moment gevaarlijk geweest. Eindstand: 0-4. De housewarming van Rozemarijn stond die avond op het programma en uit betrouwbare bron kan ik jullie vertellen dat deze inclusief hottub zeer geslaagd was!