IJVV VR1

Vrouwen, VR1, 4e klasse 1

10 maart 2018 14:30

Zaterdag 10 maart MVV’69 VR1 – IJVV VR1 0-5 (0-3)

Na twee weken van afgelaste wedstrijden in verband met het koude weer, kon er zaterdag 10 maart eindelijk weer gevoetbald worden voor de competitie. Om half 3 werd er in Hellendoorn afgetrapt tegen MVV’69 vrouwen 1. De vrouwen van IJVV hadden na de verliespartij tegen Vogido in februari wel wat goed te maken en begonnen sterk aan de wedstrijd. Er werden kansen gecreëerd en al in de 11e minuut was het raak voor IJVV! Na een mooie steekbal van Anniek vanaf het middenveld wist Kim Z de score te openen. IJVV zette door en in de 29e minuut is het Naomi die met een afstandsschot de 2-0 voor haar rekening neemt. Het lukte de vrouwen van IJVV een aantal keer om gevaarlijk door de verdediging van MVV te breken, een verdediging die strak op buitenspel speelt en snel naar de middenlijn opschuift. Een kleine 5 minuten voor rust tikt Hendrike de 0-3 binnen na een één-tweetje met Kim Z voor de keeper. Met een comfortabele 0-3 tussenstand worden de kleedkamers opgezocht voor de rust. In de tweede helft creëren de vrouwen van IJVV wederom kansen, zelfs een aantal zeer grote kansen, maar doelpunten blijven eerst nog uit. MVV gaat iets meer voetballen en wordt ook een aantal keer dreigend, maar de verdediging van IJVV staat goed op te letten en voorkomt dat MVV echt gevaarlijk kan worden. Kort voor het einde van de wedstrijd weten de vrouwen van IJVV dan toch nog weer te scoren. In de 89e minuut schiet Kim Z de bal in de kruising. En dan is het nog niet afgelopen. In de absolute slotfase van de wedstrijd kopt Eline hard binnen uit een strakke corner van Naomi. 0-5 en het eerste doelpunt van Eline voor IJVV! Een mooie uitslag op deze zaterdag en een goede opmars naar volgende week zaterdag 17 maart, de thuiswedstrijd tegen Hardenberg’85 VR1. De uitwedstrijd tegen deze tegenstander eindigde aan het begin van de competitie in een 2-1 verliespartij, dus IJVV heeft wederom wat goed te maken! Kom ons dus supporten, om 14:30 uur zal er worden afgetrapt op ons sportpark in IJsselmuiden!